• Scherpe prijs
  • Supersnelle levering
  • Anonimiteit voor partners
Tussen 8:30 en 17:30 uur Bereikbaar op 0162 - 436133

Direct mail – van drukwerk tot aflevering

Een direct mail is nog steeds voor veel organisaties een effectieve en populaire manier van promotie en communicatie. Een goede direct mail vraagt dan ook om kwaliteit en inventiviteit; hoogwaardig print- of drukwerk en vergaande mogelijkheden in personalisering.

Maar met alleen het direct mail drukken ben je er nog niet; er komt meer bij kijken dan alleen personaliseren. Het bewerken en verwerken van de mailing vraagt vaak veel tijd en niet elke direct mail is vanzelfsprekend een succes binnen de doelgroep. Zorg daarom voor de verrassing!

Verras met een direct mail

Opvallen wordt steeds moeilijker. Direct Mails met een verrassingselement, in vorm, kleur, afwerking of veredeling zijn daarom gegarandeerd een succes. Ook dat hoort bij ons werk. Naast het standaard drukwerk zijn het juiste de extra’s die een direct mail laten opvallen of juist functioneel veel voordelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan QR, barcodes of unieke nummering.

Allerlei verschillende vormen van veredeling en afwerking bieden interessante opties. Daarnaast kunnen we met stansen in bijzondere vormen en formaten, ook heel bijzondere dingen doen. Kies voor een scratch-off laag of een geurlak, of laat je mailing oplichten in het donker. Maak je unieke  vorm  en het geheel is compleet.

Fulfilment

Wat je als partner bij Drukwerkprijzen.nl ook bestelt; het gehele traject nemen we graag uit handen. Drukwerkprijzen.nl drukt of print, verpakt, verzendt (op basis van een aangeleverd adresbestand bijvoorbeeld) en giet het geheel in een soepel proces. Bij uitstek is het bij een direct mail belangrijk dat het gehele proces klopt en van begin tot eind zonder problemen verloopt. We stemmen dit graag met je af en je bepaalt zelf welke werkzaamheden bij ons liggen, of door jou of je klant worden opgepakt.

Of het nu gaat om het vergaren, nieten en bundelen of simpelweg het plakken van adresstickers en ter post aanbieden van drukwerk, we nemen dit werk graag uit handen.

Sealen en couverteren

Couverteren en sealen wordt in veel gevallen bij Drukwerkprijzen.nl zelf gedaan. Afhankelijk van de oplage en productiewijze wordt gekozen voor verwerking in ons bedrijf, of voor uitbesteding aan één van onze samenwerkende partners.
Wanneer bij een project ook couverteren en/of sealen van toepassing is, pakken we dat in één proces voor je op.

Veredeling en afwerking

De veredeling van een direct mail maakt vaak het verschil. Elementen die de ´fun´ brengen in een product zijn bijvoorbeeld een ´scratch-off´ laag, spot UV-lak, geurlakken of Glow-in-the-dark.

Daarnaast zijn barcodes, QR-codes en het drukken van unieke nummers geen probleem. Succes verzekerd!

Snijden, stansen, perforeren

Naast kleurgebruik en formaat zijn er meer opties die drukwerk tot iets bijzonders kan maken. Het stansen of perforeren van drukwerk geeft een verrassend effect!

Dit doen we dus graag voor je: nieten, stansen, perforeren, wire-o, lamineren, vouwen en bundelen.