• Scherpe prijs
  • Supersnelle levering
  • Anonimiteit voor partners
Tussen 8:30 en 17:30 uur Bereikbaar op 0162 - 436133

Drukken en printen

 

Drukwerk en printwerk wordt vaak in één adem genoemd. Toch zijn er verschillende manieren van drukken en printen en inmiddels is ook in digitaal drukwerk heel veel mogelijk. De keuze voor een techniek hangt daarbij vaak af van de oplage en het type drukwerk (magazines, flyers, visitekaartjes gepersonaliseerd drukwerk) maar ook de gewenste levertijd en het beschikbare budget zijn van invloed.

Ongeacht je keuze; door de zeer geavanceerde manier van afwerken leveren we alles in uitstekende kwaliteit. Daar staan we dan ook voor!

Als partner kies je zelf waar je voorkeur naar uit gaat. Met onze online tool bereken je zelf op ieder gewenst moment eenvoudig een prijs voor ieder type drukwerk. Doorloop de stappen, kies je variabelen en de prijs is direct voor je beschikbaar. Heb je haast? Een order kan direct worden geplaatst!

Als klant geef je bij de berekening van je prijs zelf aan of je wilt drukken of digitaal printen. Twijfel je of wil je graag gericht advies? Leg ons je vraag eens voor.

Digitaal drukwerk

Met name voor kleinere oplages is digitaal drukwerk, ook wel printen genoemd, een slimme optie omdat de vaste kosten per drukopdracht laag zijn.

Drukwerkprijzen.nl investeert jaarlijks in uitstekende machines en apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om op een professionele manier drukwerk van een hoge kwaliteit te printen. Digitaal drukwerk kan net als bij het offset drukken in zwart/wit, full color of gepersonaliseerd worden geprint.
Bij hoge snelheden wordt het proces gecontroleerd door de meetsystemen op de pers; zo blijft het full color drukwerk constant.

Digitaal drukwerk kent een aantal duidelijke voordelen:

  • De levertijd is nóg korter dan bij regulier drukwerk (spoedklussen)
  • Voor een klein budget is printwerk de meest gekozen optie
  • De mogelijkheden van personaliseren zijn eindeloos

Offset drukwerk

Gaat het om een grote oplage, dan is offset drukken meestal de beste keuze. Hoewel de vaste kosten bij deze techniek hoger zijn, zijn de variabelen kosten per item lager. Voor hogere oplages is het daarom interessanter. Bij offset drukwerk kan naast full color gebruik worden gemaakt van PMS kleuren om een huisstijl te voorzien van specifieke kleuren. Een volgende, nieuwe bestelling wordt zo gegarandeerd in een exact zelfde kleur benaderd.